Un nou pas în inovaţia mobilPay4 min read

338

Posesorii de carduri Carrefour MasterCard emise de BRD Finance pot plăti în rate, cu telefonul, la Carrefour.

Posesorii de carduri de credit Carrefour MasterCard emise de BRD Finance și înrolate în portofelul digital mobilPay Wallet pot achita cumpărăturile din hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour din ţară, în 3 rate cu 0% dobândă sau integral, cu perioadă de grație de până la 47 de zile.

Decizia de a implementa plăţile în rate prin mobilPay Wallet, primul portofel digital din Romania, vine ca răspuns la solicitările tot mai frecvente ale utilizatorilor, demers susţinut de BRD Finance și Carrefour Romania -partenerii NETOPIA – pentru a oferi o experienţă de plată simplă, eficientă şi completă celor care au adoptat şi folosesc mobilPay Wallet, avangarda plăţilor mobile din România.

Deja, posesorii de carduri Carrefour MasterCard emise de BRD Finance pot descărca gratuit aplicația mobilPay Wallet (direct din Google Play sau App Store) pe toate telefoanele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce își înregistrează cardul de credit în aplicație, posesorii de card pot plăti cumpărăturile din magazinele Carrefour foarte rapid, în 3 rate cu 0% dobândă sau integral cu perioadă de grație de până la 47 de zile, prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

MobilPay Wallet este pariul nostru pe inovație, mobilitate și simplificare. Rata de adopție a aplicației si faptul că avem utilizatori care își plătesc zilnic cumpărăturile cu portofelul digital ne confirmă succesul. Decizia de a implementa inclusiv achizițiile în rate am luat-o tot la cererea userilor. Ne bucură faptul că partenerii noștri în acest proiect, BRD Finance și Carrefour, ne sprijină și cred, ca și NETOPIA mobilPay, că viitorul plăților este mobilitatea”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

Netopia a introdus, încă din luna februarie, plata cu telefonul mobil în toate magazinele Carrefour din țară.

Suntem onorați de parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Netopia si BRD Finance şi ne dorim, de fiecare dată, să oferim clienților noștri soluții optime pentru plățile cumpărăturilor din hipermarketurile și supermarketurile noastre. Încurajăm plățile electronice pentru că reprezintă cea mai simplă variantă prin care clienții își pot îmbunătăți experiența de shopping, prin reducerea timpului de așteptare la casele de marcat. Mai mult decât atât, aplicaţia mobilPay Wallet este modalitatea ideala prin care putem oferi tuturor clientilor nostri atat posibilitatea de a-si face cumparaturile, de sarbatori, asa cum isi doresc, cat si oportunitatea de a le achizitiona in rate 3 rate cu 0% dobândă sau integral cu o perioadă de 47 de zile de grație”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Tranzacţiile cu mobilPay Wallet, primul portofel digital din România, au crescut, atât ca valoare, cât şi ca volum, de 3 ori în primele 10 luni din acest an, faţă de aceeaşi perioadă din 2015. Plata medie cu portofelul digital s-a ridicat, anul acesta, la 85 lei, iar majoritatea utilizatorilor au achitat cu Wallet-ul din telefon cumpărăturile la hipermarket-urile şi supermarket-urile din ţară, facturile de telefonie mobilă, dar şi serviciile de întreţinere la bloc.

Prin intermediul aplicației mobilPay Wallet, venim în întampinarea posesorilor de carduri Carrefour MasterCard, pasionați de noua tehnologie și preocupați de gestionarea eficientă a timpului lor, punându-le la dispoziție o nouă modalitate de plată, facilă, inovativă și sigură. De acum înainte, pe lângă plata clasică prin card la terminalele POS, posesorii de carduri Carrefour MasterCard pot achita cumpărăturile rapid și simplu, direct cu telefonul mobil, beneficiind nu doar optiunea de plată integrală cu o perioadă de până la 47 de zile de grație, ci și de 3 rate cu 0% dobândă în toate locațiile Carrefour din țară acceptante mobilPay Wallet”, a declarat Eric Dhoste, Director General BRD Finance IFN SA.

Posesorii de carduri Carrefour MasterCard pot realiza cumpărturi în optiunea de plată integrală cu perioadă de grație de până la 47 de zile la toți ceilalți comercianți înrolați în programul mobilPay Wallet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.