Despre noi/Contact

Site-ul economiepolitica.ro – apolitic şi echidistant – este coordonat de jurnalistul DANIEL NEGUŢ, cu o vechime de circa 30 de ani în presă şi este consacrat domeniului general şi complex ce poate fi denumit  „politico-economic”.

Sau „economico-politic”, pentru că economia şi politica sunt legate între ele.

În general, orice decizie politică are impact asupra economiei, dar şi deciziile economice pot influenţa activităţile politice…

Iar politica si economia au influenta asupra societăţii şi ne afectează pe noi toţi !…

Găsiţi în acest site ştiri, comentarii, interviuri şi analize legate – într-un fel sau altul – de domeniile economic şi politic!

Vă vom ţine la curent cu starea societăţii, fără nici un fel de partizanat politic, fie că o raportăm la mediul românesc, ori la cel internaţional.

Pe de altă parte, am adăugat secţiunea „Artă/Cultură”, deoarece am simţit nevoia unor articole care să ne ducă într-o lume a artiştilor, o lume care – de cele mai multe ori – este mai bună decât cea reală.

Avem nevoie de artă, avem nevoie de cultură, pentru a ne umple sufletul de o bucurie adevărată!

Iar, cu sufletul curat şi liniştit – prin artă şi cultură – putem înţelege mai bine, poate, atât economia, cât şi politica!

ATENŢIE !!!

În cazul în care sunt postate articole semnate de alte persoane în afară de Daniel Neguţ, ori sunt preluate comunicate sau analize, responsabilitatea pentru veridicitatea, corectitudinea şi acurateţea celor scrise aparţine în totalitate autorilor acelor articole, respectiv, instituţiilor, organizaţiilor, ori entităţilor, publice sau private, care au elaborat comunicatele preluate de noi.

ATENŢIE !!!

Acesta NU ESTE UN SITE DE PUBLICITATE, ci doar pentru difuzarea unor informaţii !

Pe de altă parte, materialele publicate pe acest site NU reprezintă ÎN NICI UN CAZ sugestii cu privire la posibile investiţii, ori la achiziţionarea de către dvs. de diverse acţiuni, produse, ori servicii.  

NU NE OCUPĂM DE PLASAREA DE PRODUSE ! 

***

INFORMAŢIA ÎNSEAMNĂ PUTERE!

Noi vă ajutăm să fiţi puternici!

*** CONTACT, pe mail:

office@economiepolitica.ro