Înscrierea în programul „Pepiniera de talente” se prelungește până pe 22 martie2 min read

269

Primăria Sectorului 3 a prelungit până pe 22 martie termenul până la care elevii se pot înscrie la cursurile și atelierele programului „Pepiniera de Talente” (ediția a șasea).

Aceștia își pot depune formularele de înscriere atât on-line, la adresa de e-mail pepinieradetalente@primarie3.ro, cât și la secretariatele unităților de învățământ preuniversitar din Sectorul 3.

Regulamentul programului poate fi consultat accesând link-ul:  http://www.primarie3.ro/programe-si-i…/pepiniera-de-talente, de unde poate fi descărcat și formularul de înscriere.

Reamintim faptul că elevii pot opta pentru înscrierea la următoarele activități: muzică, scriere creativă, teatru, fotografie, producție de film, public speaking, media, arte plastice, balet și sport. În cadrul programului „Pepiniera de Talente” se vor organiza chiar și ateliere de caligrafie și bune maniere.

De asemenea, din acest an, liceenii din Sectorul 3 pot opta pentru participarea la secțiunea de proiecte artistice, care vizează selectarea și pregătirea în sistem de performanță a tinerilor talentați în domeniul artistic.

După terminarea perioadei de înscriere, va fi comunicată structura detaliată a fiecărui atelier, precum și calendarul propus pentru desfășurare.

În acest an programul atelierelor va fi structurat pe module, astfel încât să se poată asigura atât o participare largă a elevilor din Sectorul 3, cât și pregătirea în sistem de performanță a celor mai talentați dintre aceștia.

Totodată, se vor organiza lunar întâlniri cu personalități reprezentative din domeniile de referință ale atelierelor din cadrul programului.

Toate detaliile despre programul „Pepiniera de Talente” pot fi obținute de pe site-ul www.primarie3.ro și pe pagina:  www.facebook.com/pepinieradetalentesector3.

 „Pepiniera de Talente” este un program educațional dedicat elevilor din Sectorul 3, inițiat de Primăria Sectorului 3 în anul 2012. În cele cinci ediții desfășurate până în anul 2017, beneficiarii programului au participat la o serie de ateliere vocaționale și recreative, desfășurate pe perioada anului școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.