UNTOLD, primul megafestival din Europa anunțat pentru acest an! / Este oficial! UNTOLD se va desfășura în perioada 9 – 12 septembrie 20211 min read

314

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din întreaga lume, își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională care se va desfășura în acest an!

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri.

UNTOLD 2021 va fi o reîntâlnire îndelung așteptată, după aproape doi ani de pauză, o sărbătoare mondială a revenirii la normalitate. Și pentru cei peste 1000 de furnizori și 15.000 de colaboratori ai festivalului, garanția că se întâmplă a șasea ediție UNTOLD înseamnă o relansare a activității, după mai bine de 16 luni de pauză.

Programat inițial pentru luna august 2021, organizatorii festivalului UNTOLD spun că mutarea lui în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții.

PRIMELE ABONAMENTE PENTRU UNTOLD 2021, DISPONIBILE JOI, 10 IUNIE, ÎNCEPÂND CU ORA 14.00

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com, pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din
acest an. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro, plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta, începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Citește integral pe onlinepress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.