Cea mai în vârstă persoană vaccinată în Capitală are 104 ani / Ea are încredere că ne vom întoarce la o viață normală1 min read

311

Curaj, responsabilitate și încredere – este ceea ce ne-a transmis tuturor, astăzi, doamna Zoea Baltag, cea mai în vârstă persoană din București care s-a vaccinat, până acum, împotriva COVID-19. La 104 ani, distinsa doamnă a fost imunizată cu cea de-a doua doză de vaccin, la centrul de vaccinare amenajat de Primăria Sectorului 4, la Palatul Național al Copiilor.

Însoțită de o nepoată și unul dintre strănepoți, care a ținut-o de mână și care părea că îi dădea din puterea tinereții lui, Zoea Baltag a venit la ora programată, la centrul de vaccinare, unde a fost întâmpinată de medicul coordonator.

Foarte comunicativă și afișând o dispoziție bună, aceasta a trecut fără probleme de zona de triaj, după care a fost imunizată cu cea de-a doua doză a vaccinului, într-unul dintre cele nouă puncte de vaccinare, de la Palatul Național al Copiilor. După administrarea serului, distinsa doamnă a rămas 15 minute în zona de post vaccinare, sub atenta supraveghere a medicilor, care au monitorizat-o îndeaproape. La fel ca și după administrarea primei doze, doamna Zoea nu a avut nicio reacție adversă, ba chiar și-a păstrat buna dispoziție. Ea a subliniat că a fost convinsă de nepoată să se vaccineze.

Citește integral pe onlinepress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.