Teatrul Arte dell`Anima – CARUSELUL SPECTACOLELOR ÎN AER LIBER4 min read

475

Teatrul Arte dell`Anima vă invită în diferite spații, în aer liber, să vă bucurați de cele mai frumoase spectacole.

Urmărește aici programul nostru – și cumpără bilete la spectacolul tău preferat din rețeaua iabilet.ro aici – https://artedellanima.iabilet.ro/ sau la casa de bilete a Teatrului Arte dell`Anima, din Str. Făinari 17D! Hai la teatru!

Spectacol de improvizație –Trupa IMPROFIX

Teatrul Arte dell’Anima vă invită în data de 8 august, ora 21:00, la Grădina cu Filme – Cinema & More – Teatrelli, la premiera Spectacolului de improvizație a trupei IMPROFIX, iar pe 14 și 19 august, ora 21:00, la Grădina TVR în cadrul proiectului „Stagiunea Teatru în TVR”. Vino să vezi un spectacol plin de umor, creat pe loc, la sugestia ta!

Pentru prima dată, Teatrul Arte dell`Anima reunește într-un proiect ambițios tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Cei mai creativi, dinamici și spontani actori selectați în urma castingului „Anima pentru Societate VIII” , își doresc să te întâlnească.

Trupa IMPROFIX va fi acompaniată la clape, de către Vlad Pasencu, unul dintre cei mai experimentați improvizatori muzicali.

Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

Distribuție: Emanuel Bighe, Irina Ștefan, Cătălin Ștefan Bucur, Armand Crișan, Petru Marginean, Laura Gabriela Oana, Teodor Abagiu, Crina Lință, Dumitru Țui, Ioana Niculae, Alexandru Cătănoiu
Coach: Mihaela Sîrbu
Clape: Vlad Pasencu
Design și fotografie afiș: Andrei Runcanu
Durata spectacol: 1 h 20 minute

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0733.060.033, pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau pe www.artedellanima.ro

Biletele sunt disponibile în rețeaua iabilet.ro și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Pentru spectacolele care se vor desfășura la Grădina TVR, în cadrul proiectului „Stagiunea Teatru în TVR”, biletele pot fi achiziționate de aici –
https://artedellanima.iabilet.ro/ , dar și de la intrare – Str. Col. C-tin Blaremberg (reper Str. Emil Pangrati colț cu Str. Muzeului Zambaccian), cu o oră înainte de începerea reprezentațiilor.

Totul despre femei”

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la cea mai savuroasă comedie.

Totul despre femei” de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu, pe 16 august, ora 19:00, în Parcul Cișmigiu, în cadrul Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB, dar și pe 27 august, ora 21:00, la Hotel Caro.

O comedie romantică cu Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediții a concursului „Anima pentru societate”.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină, uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.

Acest diamant este Femeia – mamă, fiică, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața spectatorilor trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu, întruchipând fiecare cinci personaje diferite.

Vino la „Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Trei actrițe, cincisprezece personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce îți va dezvălui aproape totul despre femei.

Distribuție: Corina Dănilă, Crina Lință și Adriana Irimescu
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’

În cadrul Festivalului “Bucureștii lui Caragiale”, accesul este gratuit în baza unei rezervări prealabile pe Entertix.ro și Arcub.ro
Bilete spectacol 27 august –
https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-2500?af=41

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.