Ramona Ioana Bruynseels: „Producătorii români sunt abandonați de guvernanți, pentru că nu fac parte din electoratul lor”2 min read

398

Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPU-SL la Senatul României, a declarat că politicienii au uitat că au ajuns la guvernare datorită românilor și că rolul lor este „să reprezinte interesele oamenilor, nu doar pe ale lor și interesele partidelor din care provin.”
Politicienii trebuie să facă bine oamenilor, să aibă grija de ei, să le 
ofere sprijinul de care au nevoie în perioade grele. Ce fac ei în 
schimb? Îi lasă în aer, îi abandonează când este frica mai mare că nu vor mai avea posibilitatea să se întrețină. Și nu doar că îi lasă fără venituri, dar se joacă și cu demnitatea lor; au lovit în credință, au intrat cu bocancul în sufletele oamenilor, i-au făcut să spună că se simt abandonați ca niște câini. Când oamenii simt asta înseamnă că tu, Guvernule, nu mai ai legitimitate în fața oamenilor
” – este de părere Ramona Ioana Bruynseels.

Ramona Ioana Bruynseels

Aceasta a mărturisit într-o emisiune televizată că a copilărit la țară și a muncit pământul alături de bunici, și înțelege munca grea pe care țăranii o fac an de an.
Eu am trăit la țară. Am mers cu bunicii mei la munca câmpului, am mers la secerat, am mers la plug, la strâns prune, am mers la fân în Sălaj. Eu știu cum sunt palmele cestor oameni. Oare guvernanții noștri și președintele Iohannis știu cum sunt mâinile acestor oameni? Vor veni și vor spune că doar 10% dintre cei din piețe sunt producători veritabili, restul sunt speculanți. Chiar dacă sunt 10%, ei sunt oameni importanți,  sunt români și trebuie să aibă grijă de toți, chiar dacă nu fac parte din electoratul lor” – a subliniat candidata PPU-SL.

Aceasta a adus în discuție și slăbiciunile sistemului sanitar, despre 
care a spus că „din păcate au fost tolerate sau necorectate de către 
toți cei care s-au succedat la putere în ultimii 30 de ani
”.
Dar în ultimele luni, de ce nu s-au ocupat de niște reguli clare și 
proceduri astfel încât să nu ne trezim în astfel de situații, în care ne batem joc tot de omul amărât?
” – se întreabă Ramona Ioana Bruynseels.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.