APP: România este devalorizată și vândută la bucată!2 min read

278

Guvernanții au decis vânzarea României pentru a face rost de bani pentru dezmățul lor – se arată într-un comunicat de presă, trimis de Partidul Alianța Pentru Patrie (APP).

 

Iohannis și Cîțu au dat dispoziție ca CEC Bank să fie vândută! La fel ca Hidroelectrica și alte companii pe care le mai deține statul român.

 

CEC Bank vine din istorie. Istoria pe care ei vor să o șteargă! Este banca la care pensionarii români își păstrează economiile de-o viață, strânse bănuț cu bănuț, cu sacrificii și multe renunțări.

 

Și ei vor să o vândă!

 

Premierul Cîțu confirmă, prin ordinul dat, că singurul lui scop este să vândă România, bucată cu bucată.

 

Cum să îndrăznești să gândești, măcar, ca în plină criză economică, să vinzi acțiuni la cele mai valoroase companii cu capital românesc?

 

Listarea CEC Bank este un atac clar la securitatea economică a României! Este un comportament anti-românesc și împotriva interesului național – se afirmă în comunicatul APP.

 

Guvernele, pe care le copiază Cîțu și hoarda lui de miniștri, își securizează resursele și rezervele naționale!

Premierul României, însă, are nevoie de bani!

România a ajuns la un grad de îndatorare de 50% din PIB!

Cîțu și Orban au împrumutat în ultimii 2 ani, cât toate guvernele post-decembriste la un loc, iar acum este din ce în ce mai greu să ne împrumutăm, iar dobânzile pe care le plătim sunt cele mai mari din Uniunea Europeană.

 

Legea 173/2020, care proteja companiile statului român de astfel de intenții împotriva românilor, a fost abrogată. Cîțu a confirmat! România trebuie vândută, rapid, până se trezesc românii, bucată cu bucată.

 

Motivele pentru care vor privatizarea CEC Bank sunt foarte clare:

  • Opresc finanțarea companiilor cu capital românesc și a creditelor de dezvoltare pentru domeniul agricol și industrial;
  • Emisiunile de obligațiuni vor fi înghițite de către fonduri externe;
  • Fondurile de pensii, care sunt dirijate extern și care operează inclusiv pe piețele de capital, vor fi întărite tot în favoarea lor;
  • Așa vor arăta că nimic din ceea ce e românesc nu se mai află sub controlul statului român.

 

Vânzarea ultimelor redute valoroase ale statului român este o acțiune anti românească, anti economică, împotriva a tot ceea ce înseamnă economia funcțională de piață.

 

Dacă vor fi lăsați, vom ajunge sclavi în țara noastră – se mai precizează în comunicatul de presă al Partidului Alianța Pentru Patrie.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.