PSD: Amânarea rambursării creditelor bancare, fără niciun cost suplimentar, este soluția corectă!1 min read

225

Parlamentarii PSD din Senatul României au susținut și votat, astăzi, proiectul de lege care prevede suspendarea plății ratelor bancare, fără dobânzi și penalități, până la 31 decembrie 2020, pentru creditele luate de populație, ori de IMM-urile afectate de epidemia de coronavirus.

Proiectul de lege al PSD corectează prevederile Ordonanței de Urgență a guvernului Orban, care, inclusiv în a doua variantă, menține ”dobânda la dobândă” pentru orice tip de credit, cu excepția creditelor ipotecare luate de persoanele fizice.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu: ”Românii și companiile românești trebuie sprijiniți, astfel încât să poată depăși cu bine această perioadă grea. Nimeni nu trebuie să profite de pe urma acestei pandemii, pentru a-și crește profiturile. De aceea, soluția corectă este cea propusă de PSD. Amânarea rambursării creditelor, la cerere, fără niciun cost suplimentar.”

Debitorii vor avea posibilitatea de a trimite solicitările prin email ori prin poștă.

Proiectul de lege adoptat de Senat va fi dezbătut și votat de Camera Deputaților, ca for decizional până la sfârșitul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.