Programul „6 din 6” al PPU (social-liberal) a adunat 500 de semnături, în două ore2 min read

315

Câteva zeci de membri ai Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) au lansat, în acest weekend, în Parcul Moghioroș, campania de strângere de semnături pentru alegerile locale din Sectorul 6 al Capitalei. Programul lor – „6 din 6” – a strâns, în două ore, jumătate din semnăturile de care au nevoie candidații pentru postul de Primar și posturile de consilieri locali ai Sectorului 6.

Sunt alături de echipa filialei Sector 6 a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și avem un singur obiectiv: bunăstarea cetățenilor din Sectorul 6. Suntem aici pentru a promova programul „6 din 6” al echipei umaniste care va candida la alegerile locale, în această zonă administrativă a Capitalei. În primul rând vom sprijini construcția unui spital nou pentru copii, vom oferi mai multă siguranță cetățenilor din Sectorul 6, vom amenaja mai multe locuri de joacă și spații verzi, vom construi mai multe locuri de parcare, intenționăm să atragem fonduri europene pentru construirea unui sector cu adevărat european și vom lua măsuri pentru digitalizarea relației dintre cetățeni și primărie” – a declarat Mihai Teodor, secretar general adjunct al PPU (social-liberal).

Echipa umanistă de la Sectorul 6 a reușit să strângă, în Parcul Moghioroș, 500 de semnături pentru susținerea candidaturii echipei „6 din 6”, pentru alegerile locale din această toamnă, din cele 1.641 de semnături necesare conform legii.

Le-am vorbit oamenilor despre principalele direcții ale doctrinei umaniste și le-am ascultat problemele. Toți oamenii din această zonă a Capitalei își doresc cam același lucru: să scape de șantierele din jurul liniei de metrou, din cauza cărora abia mai pot circula pe trotuare, să aibă apă caldă, ca în orice metropolă europeană, să nu mai fie nevoiți să stea la cozi pentru actele administrative, să fie primiți în audiențe atunci când vor să discute cu reprezentanții autorităților locale și să aibă mai multe parcări de reședință” – a rezumat George Tudorașcu, președintele PPU (social-liberal), Sector 6.

Strângerea de semnături va continua și în zilele următoare, în cele mai importante puncte din Sectorul 6 și nu se va opri o dată cu cele 1.641 de „voturi de încredere”, ci va continua până momentul depunerii candidaturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.