MTIC: Se ridică restricţiile de pe Autostrada Soarelui1 min read

254

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor vă informează că joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10.00, vor fi ridicate restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui, mai devreme decât a fost estimat inițial.

Poziția pe care o am ca ministru al transporturilor și pe care am susținut-o și din calitatea de președinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreținere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înțeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toți românii care doresc să ajungă repede și în condiții de siguranță pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricțiile de pe A2, iar la sfârșitul săptămânii traficul se va desfășura așa cum trebuie” – a declarat ministrul Lucian Bode.

Reprezentanții CNAIR, ai antreprenorilor, ce execută lucrările pe A2, și cei ai poliției rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar și realizarea lucrărilor specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.