Litoralulromanesc.ro: Peste 100 de hoteluri de la mare sunt pregătite să primească turiști, de Paște și 1 Mai / Acestea vor funcționa la o capacitate de maximum 70%1 min read

352

Unitățile de cazare din stațiunile autohtone de la Marea Neagră se pregătesc pentru deschiderea oficială a sezonului estival, la data de 1 Mai, care, în acest an, coincide cu sărbătorile pascale.

Peste 100 de hoteluri urmează să primească primii turiști, în această minivacanță, hoteluri care se vor redeschide cu respectarea restricțiilor în vigoare, care prevăd funcționarea la o capacitate de cazare de 70%, servirea meselor pe terase, dezinfectarea și igienizarea tuturor spațiilor, purtarea măștilor.

Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, subliniază că se fac pregătiri intense, iar primii turiși din acest sezon sunt așteptați cu mare nerăbdare.

“În această perioadă, atât hotelierii, cât și proprietarii de terase și magazine de pe litoral lucrează intens și se pregătesc de deschidere: spațiile verzi sunt amenajate, se fac lucrări de cosmetizare, curățenie și igienizare. E un entuziasm general și toată lumea așteaptă cu bucurie și nerăbdare primii turiști din sezon, cu atât mai mult cu cât – anul trecut – litoralul a fost închis, pe perioada sărbătorilor de Paște și 1 Mai”.

Ca noutate, față de sezonul 2020, pentru aceste sărbători este deja instituită măsura care prevede limitarea cazărilor la 70% din capacitatea hotelurilor.

Citește integral pe onlinepress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.