Deputatul PMP, Adrian Todoran, cere redeschiderea bisericilor1 min read

256

Deputatul PMP de Maramureș, Adrian Todoran, a solicitat astăzi, printr-o declarație politică susținută de la tribuna Camerei Deputaților, redeschiderea bisericilor din România, cu respectarea tuturor normelor de igienă și distanțare.

Ce politicieni suntem noi, domnule prim-ministru, când lăsăm închise bisericile? Vă cer să redeschidem bisericile, bineînțeles cu respectarea tuturor normelor impuse legal, de igienă și de distanțare” – a afirmat deputatul Adrian Todoran.

Adrian Todoran

În opinia sa, credința reprezintă stâlpul societății românești, bisericile sunt “spitale pentru suflet” și este important ca politicienii să conștientizeze aceste lucruri și să redeschidă porțile lăcașurilor de cult. De asemenea, parlamentarul a mai adăugat că Biserica este una dintre instituțiile în care românii au cea mai mare încredere, indiferent de confesiunea religioasă.

Dincolo de Armată, Poliție, Jandarmerie, cadre medicale, profesori, românii își pun cea mai mare încredere în Biserică. Pentru acest popor credința în Dumnezeu este un stâlp în jurul căruia ne-am clădit ca nație. (…) Din 15 mai vom avea mai puține restricții. Și este bine că putem face asta. Dar dacă tot deschidem muzee, de exemplu, nu ar fi de bun simț să ne gândim și la suflet?” – a mai spus deputatul PMP de Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.