Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), de Ziua Drapelului Național: „Drapelul ne unește într-o țară”!1 min read

277

„Drapelul ne unește într-o țară”, transmite Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), de Ziua Drapelului Național.

Sărbătoarea de pe 26 iunie este momentul perfect să vorbim nu doar de identitatea românească, tradițiile și strămoșii noștri, ci și de frații noștri de suflet.

De Ziua Drapelului Național trebuie în primul rând să ne gândim la unitatea de neam. Drapelul ne unește într-o țară și este simbol al identității noastre românești, simbol de limbă, de credință și de tradiții. Nu pot uita că aceleași culori ne aduc aminte de frații noștri de peste Prut și de România Mare. Mă înclin cu pietate, admirație și respect în fața tuturor celor care au pus stindardul României și demnitatea acestei țări mai presus de ei înșiși. Dumnezeu să binecuvânteze românii, Dumnezeu să ocrotească România!” – spune Daniel Ionașcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.