Visa si PayPal isi extind parteneriatul si in Europa5 min read

260

Visa (NYSE:V) şi PayPal (Nasdaq: PYPL) au anunţat astăzi extinderea parteneriatului lor strategic şi în Europa.

Cele două companii colaborează deja în Statele Unite şi în regiunea Asia Pacific, cu scopul de a accelera adoptarea plăţilor electronice sigure şi convenabile în mediul on-line, prin aplicaţii şi în magazine. Acum, consumatorii şi companiile din Europa se pot bucura, la rândul lor, de avantajele oferite de acest parteneriat.

De asemenea, PayPal – în baza licenţei bancare obţinute în Europa – se alătură reţelei Visa de instituţii financiare şi va putea oferi conturi Visa în Europa, astfel încât consumatorii individuali şi companiile să îşi poată utiliza fondurile PayPal pentru cumpărături, oriunde este acceptată Visa, în întreaga lume.

 

„Visa şi PayPal au un obiectiv comun: acela de a pune la dispoziţia consumatorilor o modalitate sigură şi convenabilă de a face plăţi cu ajutorul dispozitivului preferat. Extinderea parteneriatului nostru în Europa oferă mai multe opţiuni consumatorilor şi mai multe avantaje companiilor”,

a declarat Bill Sheedy, CEO, Regiunea Europa, Visa Inc.

„Posibilitatea de a emite conturi Visa în Europa va permite companiei PayPal să ofere clienţilor modalităţi noi şi inovatoare de a-şi gestiona şi transfera banii, indiferent de platformă sau dispozitiv”.

 

„Acordul anunţat astăzi va consolida colaborarea dintre PayPal, Visa şi partenerii săi pe pieţele noastre europene”,

a declarat Rupert Keeley, vicepreşedinte executiv şi CEO, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A.

„Parteneriatul ne va permite să oferim mai multe opţiuni milioanelor de consumatori şi companii, printr-o gamă extinsă de produse inovatoare. Fie că plata se face în mediul on-line, printr-o aplicaţie sau în magazine, PayPal şi Visa vor oferi modalităţi simple, sigure şi convenabile de a plăti și de a fi plătit”.

 

Prin acest parteneriat, instituţiile financiare vor putea oferi deţinătorilor de conturi Visa posibilitatea de a face plăţi oriunde PayPal este acceptat on-line, oferind astfel mai multe opţiuni consumatorilor. În acelaşi timp, acordul va extinde gradul de acceptare a PayPal de către companiile europene care acceptă Visa în locaţiile fizice, oferind oportunităţi de creştere pentru Visa, PayPal şi clienţii lor susţinute de:

  • Opţiunea clientului: PayPal şi Visa vor crea o experienţă simplificată pentru consumatorii care aleg să plătească cu cardul Visa în locațiile unde este acceptat PayPal. Prin colaborarea cu băncile partenere Visa, consumatorii vor putea adăuga cu uşurinţă carduri Visa din alte aplicaţii bancare în portofelul PayPal;
  • PayPal în Europa: PayPal – în baza licenţei bancare obținute în Europa – va avea posibilitatea de a emite conturi Visa pentru consumatori şi companii europene. Pe viitor, acest lucru va permite clienţilor PayPal să îşi utilizeze fondurile PayPal oriunde este acceptată Visa, în întreaga lume;
  • Colaborare digitală: Visa şi PayPal au convenit să îşi extindă participarea în cadrul Visa Digital Enablement Program (VDEP), în Europa. VDEP oferă partenerilor Visa acces la tehnologia de tokenizare, ceea ce permite efectuarea plăţilor în siguranţă şi cu uşurinţă de pe telefoane mobile sau orice dispozitive conectate. Acest lucru va contribui la extinderea utilizării PayPal în companii care acceptă Visa în locaţii fizice;
  • Acces mai uşor şi mai rapid la fonduri: Visa va oferi PayPal ocazia de a valorifica serviciul Visa Direct în Europa, astfel încât clienţii PayPal să îşi poată transfera fondurile în conturile Visa în timp real, pe mai multe pieţe.

# # #

Despre Visa Inc.

Visa Inc. (NYSE:V) este o companie internaţională de tehnologii de plată care conectează consumatorii, companiile, instituţiile financiare şi guvernele din peste 200 de ţări şi teritorii, prin sisteme de plăţi electronice rapide, securizate şi fiabile. Operăm una dintre cele mai avansate reţele de procesare a plăţilor din lume – VisaNet – capabilă să proceseze peste 65.000 de tranzacţii pe secundă, asigurând protecţie împotriva fraudei pentru consumatori şi plăţi sigure pentru comercianţi. Visa nu este o bancă şi nu emite carduri, nu acordă credite şi nu stabileşte rate sau comisioane pentru consumatori. Cu toate acestea, inovaţiile Visa permit clienţilor instituţii financiare să ofere consumatorilor mai multe opţiuni: să plătească pe loc cu cardul de debit, să plătească anticipat cu cardul prepaid sau ulterior, cu un card de credit.

Despre PayPal:
Impulsionată de convingerea fermă că accesul la servicii financiare creează posibilităţi,  PayPal (Nasdaq: PYPL) îşi propune să democratizeze serviciile financiare şi să susţină eforturile oamenilor şi companiilor de a se implica şi prospera în economia globală. Platforma publică de plăţi digitale oferă celor 203 milioane de titulari de conturi activi încrederea de a se conecta şi tranzacţiona în moduri noi şi robuste, fie în mediul on-line, pe un dispozitiv mobil, într-o aplicaţie sau în persoană. Prin îmbinarea inovaţiei tehnologice cu parteneriate strategice, PayPal creează modalităţi mai bune de a gestiona şi transfera banii, oferind opţiuni şi flexibilitate în procesul de trimitere, efectuare sau primire a plăţilor. Disponibilă în peste 200 de pieţe din întreaga lume, platforma PayPal, care cuprinde Braintree, Venmo şi Xoom, permite consumatorilor şi comercianţilor să primească bani în peste 100 de valute, să retragă fonduri în 56 de valute şi să deţină solduri în conturile lor PayPal, în 25 de monede diferite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.