Parteneriate ROMARM1 min read

294

Compania Națională ROMARM SA, societare din portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri,  a demarat un amplu proces de parteneriate cu reprezentanți ai industriei private de apărare din România. Acesta este un pas important făcut în amplul proces de dezvoltare a afacerilor companiei.

 Aportul Companiei Naționale ROMARM SA și filialelelor sale în cadrul acestor parteneriate este evidențiat de facilitățile de producție și de expertiza de înaltă clasă de care dispune, în domeniul industriei de apărare, pentru a onora necesitățile de echipamente și servicii ale Forțelor Sistemului Național de Apărare, precum și a clienților externi.

Din această perspectivă au apărut și primele rezultate pozitive. Asocierea Bluespace Technology SRL și CN ROMARM SA a participat la licitația organizată de autoritatea contractantă CN ROMTEHNICA SA. La data de 09.03.2020 Asocierea Bluespace Technology SRL și CN ROMARM SA a fost desemnată câștigătoare a Contractului de furnizare a produselor „Poligon de tragere tip 2” și  „Poligon de tragere tip 3”, cu o valoare cumulată de 25.410.496 lei fără TVA – se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.