NOVAINTERMED 252 min read

352

Compania Novaintermed a lansat la Timișoara programul pentru studenți NOVAINTERMED 25, prin care oferă un premiu de 1000 de euro net fiecărui șef de promoție de an terminal de la 12 facultăți cu profil medical și veterinar din 8 centre universitare ale României. La Timișoara absolventul Alexandru Gligor a primit premiul din partea conducerii Novaintermed și a domnului Prof. Dr. Herman Viorel Decanului Facultății de Medicină Veterinară, în cadrul Simpozionul Ştiinţific Internaţional ACTUALITĂŢI ÎN CREŞTEREA ŞI PATOLOGIA ANIMALELOR, organizat la sediul Facultății din Timișoara.

Novaintermed împlinește anul acesta 25 de ani de activitate, timp în care a devenit un nume de referință în piața românească de echipamente și consumabile medicale si de laborator clinic si de cercetare. ”Astazi, aici, la Timișoara am inceput acest program pentru studenți “NOVAINTERMED 25”. Considerăm că munca asiduă și excelența trebuie recompensate! Performanța și adevăratele valori trebuie recunoscute. Contribuția noastră, chiar dacă poate părea mică este făcută din suflet, pentru că noi credem că tinerii medici, medici veterinari sau biologi-biochimiști trebuie să poată să-și desfășoare activitatea în România în beneficiul lor, dar și al nostru, al societății prin tehnologii eficiente și de ultimă generație. Doar investind in educatie putem merge mai departe!” a explicat doamna Cristiana Maria Iosif, proprietarul Novaintermed.

Succesul acestui proiect este asigurat de parteneriatele pe care compania bucureșteană le-a realizat cu 12 dintre facultățile de profil din 8 orașe mari ale României, oferind astfel ocazia cât mai multor viitori practicieni să lucreze în România. Proiectul își propune ca pe termen lung să identifice și alte linii de colaborare, în beneficiul studenților, astfel încât această inițiativă să contribuie la stimularea performanței în rândul studenților. Înmânarea premiului pentru câștigătorul de la USAMV a fost făcută de către Decanul Facultății, domnul Prof. Dr. Herman Viorel, și reprezentantul conducerii Novaintermed, în cadrul simpozionul știinţific Internaţional, organizat în Amfiteatrul USAMV.

La eveniment au participat aproximativ 100 de invitați, profesori din cadrul facultății alături de colegi ai acestora din țară și străinătate și studenții anilor terminali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.