My Vodafone răsplătește utilizatorii cu mai multe premii în fiecare zi dacă își invită prietenii să utilizeze aplicația3 min read

252
  • Utilizatorii My Vodafone primesc o rundă suplimentară de câștig, pentru fiecare prieten pe care îl invită să utilizeze aplicația;

  • Utilizatorii altor rețele mobile pot câștiga premii zilnice, iar pentru a putea participa la tragerea la sorți pentru marele premiu, trebuie să își porteze numărul în Supernet 4.5G.

Campania „Vodafone te sărbătorește”, concepută pentru a sărbători, alături de clienți, certificările recente obținute de Supernet 4.5G, prin oferirea de premii zilnice, continuă până pe 31 martie cu o nouă funcționalitate. Începând de acum, utilizatorii au șansa de a câștiga mai multe premii zilnice, dacă își invită prietenii să utilizeze aplicația prin intermediul secțiunii dedicate existente în My Vodafone. Pentru fiecare invitație acceptată, utilizatorii vor primi în mod automat o rundă suplimentară de câștig care le va aduce noi premii zilnice.

Campania a fost lansată pe 15 februarie și, de atunci, utilizatorii au fost răsplătiți cu premii variate, de la city break-uri în Europa, console de jocuri, telefoane și tablete, camere video, vouchere de reduceri pentru terminale și accesorii valabile în magazinul online, boxe portabile, cursuri online de conducere defensivă și șanse suplimentare pentru tragerea la sorți pentru premiul cel mare.

Toți utilizatorii aplicației My Vodafone, clienți persoane fizice, care utilizează cartele preplătite și abonamente Vodafone, persoane juridice, precum și utilizatori ai altor rețele mobile, pot participa la campania „Cea mai bună rețea te sărbătorește”. Utilizatorii altor rețele mobile se pot înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu dacă își portează numărul de telefon în Supernet 4.5G. Câștigătorul premiului cel mare, un Audi RS5 Coupé, va fi decis prin tragere la sorți pe data de 12 aprilie 2018 și anunțat pe www.vodafone.ro și pe pagina de Facebook a Vodafone România.

Inițiativa este promovată printr-o campanie de comunicare construită în jurul mesajului „Cea mai bună rețea te sărbătorește” și este derulată în TV, outdoor și digital.

Campania este concepută pentru a sărbători alături de clienți certificările obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla.

Recent, Vodafone România a fost certificată drept cea mai performantă rețea mobilă din România pentru al patrulea an consecutiv, obținând cel mai mare punctaj total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de voce și date mobile, în urma testării tuturor rețelelor mobile din România de către auditorul independent P3 communications, în noiembrie și decembrie 2017. De asemenea, Supernet 4.5G a obținut cel mai mare scor pentru serviciile de date mobile și oferă cea mai bună experiență de navigare pe internet și de utilizare YouTube în comparație cu ceilalți operatori. Mai mult, Vodafone România a fost recunoscută drept cea mai rapidă rețea mobilă de generație 4G din țară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii din România în 2017 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, care arată că rețeaua de generație 4G (LTE) a Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de download și upload, precum și cea mai mică latență în transmiterea datelor mobile.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.