MTIC – Modernizare DN 2L Soveja-Lepşa2 min read

307

Ministrul Lucian Bode a participat împreună cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, alături de reprezentanții autorităților locale și ai managementului CNAIR la semnarea contractului de proiectare și execuție având ca obiect „Modernizare DN 2L Soveja-Lepsa km 60+145-km 76+277” cu ofertantul declarat câștigător în cadrul procedurii de atribuire, Asocierea LEMACONS SRL – CITADINA 98 SA – TRAMECO SA.

Drumul național DN 2L asigură legătura între DN 2 (E 85) din care se desprinde la km 200+600 (în zona localității Tișița) și DN 2D, pe care îl intersectează la km 73+780 în localitatea Lepșa.

Valoare contractului pentru proiectarea și execuția lucrărilor este în valoare de 126.778.219,70 lei cu TVA.

Durata contractului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare și 24 luni execuție lucrări. Perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani.

Vă asigur că relaţiile noastre de colaborare foarte bune cu domnul ministru Ştefan şi domnul Toma, cu foarte mulţi prieteni pe care îi am în Focşani, în Vrancea, în Moldova, mă vor face să vin din ce în ce mai des. Cu siguranţă, în momentul în care o să vă prezentăm planurile noastre, în ceea e priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport din Moldova, din Vrancea, o să constataţi că drumurile noastre, ale celor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, vor fi destul de dese aici, la Focşani şi în Moldova, în general. Ştiu că suntem, astăzi, prezenţi aici pentru un moment special, mult aşteptat de această regiune, de judeţul Vrancea, pentru că importanţa drumului naţional DN2L Soveja-Lepşa nu este doar de a lega două localităţi. Ştim cu toţii de cât timp se discută despre acest drum naţional, de importanţa lui, dar de realizat nu s-a realizat nimic. Astăzi, aşadar, suntem într-un moment special când asistăm la semnarea contractului de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru acest obiectiv – Modernizarea DN2L Soveja-Lepșa, cei 16 km de drum naţional” – a declarat ministrul Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.