Inscrieri in programul de voluntariat 4/4PentruPrieteni – Ambasada SUA si American Councils for International Education1 min read

247

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul  4/4PentruPrieteni,  inspirat de gândurile remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”.

Prin acest proiect ne dorim să dedicăm ziua de 4/4/2018  comunității și faptelor bune și să onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani, pe 4 aprilie 2018.

Peste 200 de parteneri locali din mediul rural și urban au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a ne uni forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Dacă doriți să vă alăturați acestei inițiative în calitate de voluntar, vă invităm să accesaţi harta interactivă pentru a afla ce activități se derulează în județul vostru.

Apoi, completați formularul de înscriere și ne vedem pe 4 aprilie la 4/4PentruPrieteni.

Ulterior înscrierii ca voluntar la o activitate, veți primi un e-mail de confirmare și mai multe detalii despre activitatea locală la care doriți să participați. Primii 1.500 de voluntari înscriși online vor primi, fiecare, câte un tricou personalizat.

Ultima zi pentru înscrierea voluntarilor este 18 martie (ora 23:59).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.