Campania ECOTIC „Orașe Curate” – în Bragadiru1 min read

255

Astăzi, luni, 17 iulie, „Orașe Curate” – campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban – a luat startul în Bragadiru. Campania încurajează locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate, la punctele de colectare amplasate temporar.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu Primăria Bragadiru și Salserv Ecosistem, continuă campania „Orașe Curate”. După trecerea prin Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț și Galați, în perioada 17 – 22 iulie, locuitorii din Bragadiru vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Bragadiru care va preda un deșeu de minim 5 kg cumulate la punctele de colectare municipale va primi un premiu instant. Punctele de colectare sunt amplasate după cum urmează:

  • în fața Casei de Cultura Mihai Eminescu
  • Strada Coralului, Cartier Scandinavia, în zona parcului

Programul de funcționare al punctelor de colectare din Bragadiru este de luni şi până vineri, între orele 10:00 – 16:00, iar sâmbătă, între orele 9:00 – 14:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.