BVB a implementat masuri pentru ca activitatea sa nu fie afectata de extinderea COVID-191 min read

263
  • Au fost implementate masuri de preventie necesare pentru desfasurarea normala a activitatii, la nivelul operatorului de piata;
  • Este implementat un plan care prevede si munca la distanta;
  • Evenimentele din martie au fost anulate.

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza toti stakeholderii pietei de capital ca a luat masuri de preventie a influentei COVID-19 asupra activitatii curente a operatorului de piata si a tuturor angajatilor. BVB are un Plan de Continuitate a Activitatii chiar si pentru cazuri in care activitatea nu se mai poate desfasura de la sediul central, plan care implica chiar si munca de la distanta, telemunca.

Inca din luna februarie, BVB a monitorizat cu atentie evolutia situatiei, asa cum a fost prezentata de autoritati si a implementat masurile de preventie necesare pentru desfasurarea normala a activitatii, la nivelul operatorului de piata. La nivel intern, BVB a anuntat personalul angajat despre masurile pe care este obligat sa le ia si despre ce trebuie sa faca, in cazul in care vreo persoana prezinta simptome specifice declansate de acest virus. In contextul evenimentelor recente, cu privire la COVID-19 in Romania si a masurilor luate de autoritati, odata cu accelerarea raspandirii COVID-19 in Romania, aproape jumatate din numarul de angajati ai BVB au inceput sa lucreze de acasa, prin rotatie, iar in incinta BVB au fost luate masuri suplimentare de igienizare si dezinfectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.