Apa românească Aur’a intră în celebrele cazinouri din Macao, precum și în renumitele hoteluri de cinci stele din Hong Kong, continuând să-și extindă prezența în Europa și Asia3 min read

346

Redeschise după pandemie, celebrele cazinouri din Macao și renumitele hoteluri de cinci stele din Hong Kong vor avea pe mese și apa românească Aur’a. În paralel, Aur`a va ajunge și pe piețele din Elveția, Israel, Austria și Tenerife. Apa este deja prezentă în unele hoteluri și restaurante din SUA, Franța și Marea Britanie, anunță compania Aur’a Mineral Water, care îmbuteliază apa Aur’a.

Cu toate că pandemia de coronavirus a întârziat cu câteva luni extinderea prezenței apei Aur’a pe mai multe piețe din lume, lucrurile încep să revină la normal, astfel că din această vară apa românească va fi prezentă pe noi piețe.

Apa Aur’a, premiată pentru al cincilea an consecutiv cu trei stele la Bruxelles, provine din Munții Banatului, de la Ocna de Fier și este un produs premium destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate.

Horaţiu Rada

Pandemia de coronavirus a luat pe toată lumea prin surprindere, a generat multe schimbări și a pus în așteptare multe proiecte. Dar încet-încet lucrurile reintră în normal, repornește turismul, iar vara acestui an ne aduce deschiderea unor noi piețe importante și cu mare potențial. Zilele acestea producem pentru Elveția, unde Aur’a va ajunge curând. Așteptăm să reintre totul în normal și în Macao și Hong Kong, unde apa Aur’a urmează să ajungă în celebrele hoteluri și cazinouri de cinci stele. Am făcut primele livrări, însă condițiile impuse de pandemie au dus la amânarea lansării oficiale pe aceste piețe” – a declarat Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

Odată cu repornirea sezonului turistic, apa din Munții Banatului va fi prezentă și în hotelurile și restaurantele din Tenerife, precum și în Italia, unde se pregătește lansarea oficială, fiind deja semnat un contract cu un distribuitor exclusiv. De asemenea, Aur’a urmează să fie exportată și în Israel, ca produs certificat Kosher.

Aur’a este deja prezentă pe piețele din SUA, Franța și Marea Britanie, unde a continuat să se vândă și în ultimele luni, cu toate restricțiile impuse de pandemia de Covid-19.

Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Investiția face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro. Aur’a este o apă natural alcalină cu pH de 8.25, care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.