Daria Stefan își lansează prima compoziție personală – “Surrender”, o piesa care merita sa ajungă in top!

După ce in urma cu un an ne-a impresionat cu single-ul “Everybody’s Somebody’s Angel” compus de celebrul compozitor Jud Friedman, nominalizat la Oscar, Grammy și Globul de Aur pentru coloana sonora a filmului “The Bodyguard”, Daria Stefan revine cu propria piesa “Surrender” intr-o interpretare surprinzătoare.

Desi abia a implinit 16 ani, Daria reuseste sa ne surprinda cu noul sau single “SURRENDER”, o piesa plină de emoție, o poveste de dragoste cu un mesaj pozitiv pe care așteptăm sa îl descoperiți și dumneavoastră ascultând piesa.


Intr-o lume actuala atât de greu încercată avem nevoie mai mult ca oricand și de lucruri frumoase, de povesti de dragoste care sa ne emoționeze și sa ne dea speranța ca totul va fi bine!


“Surrender” este o piesa despre relația dintre doi tineri, cu urcușuri și coborâșuri, dar care aleg sa rămână impreuna indiferent de obstacolele întâlnite in cale in viata de zi cu zi. Mesajul piesei ne indeamna sa nu ne dam bătuți in fata dificultăților care apar in viata, ci sa învatam sa iubim și sa avem încredere ca iubirea adevarata exista și ca ea ar trebui sa ne facă mai puternici și sa ne ajute sa depășim momentele dificile prin care, mai devreme sau mai tarziu trecem fiecare.


Prin aceasta mișcare îndrăzneața in ceea ce privește cariera sa muzicală, Daria reușește sa ne surprindă placut și ne da speranța ca generația tânăra vine puternic din spate și ca poate avea un cuvânt important de spus, intr-o perioada atat de dificila.


Nu in ultimul rând, remarcam interpretarea plină de sensibilitate a Dariei și modul in care aceasta și-a pus amprenta personală asupra piesei!

Nu ramane decat sa va invitam și pe dumneavoastră sa o ascultați pentru a va convinge ca Daria merita sa ajungă in top, iar daca va place, o puteti sustine printr-o distribuire !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *