Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Capricorn, Varsatori si Pesti

Prima lună a acestei veri vine la pachet cu o serie de aspecte astrale cu o puternica încărcatura energetica pentru majoritatea zodiilor.

Iunie va amplifica dorinta noastra de a acumula informații noi și de a trăi experiențe inedite, amplificate de influența Soarelui. Ne vom simti dezorientati si obositi asa ca aceasta luna va fi un moment bun pentru a pleca într-o vacanță în care sa ne incarcam bateriile si sa ne limpezim gândurile.

Pentru a trece mai usor peste aceasta perioada este recomandabil sa va comportati rational, realist si sa analizati in detaliu fiecare actiune importanta.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ca si in cazul nativilor Rac, axa aceasta Rac-Capricorn este extrem de puternic stimulata de niste aspecte astrologice rare, ceea ce inseamna ca nativii Capricorn simt ca e momentul sa fie cat pot de vigilenti, mai ales in ce priveste relatiile lor.

Unii Capricorni pot pune capat unor relatii, altii unor atitudini, altii pur si simplu nu mai accepta sa fie mintiti, manipulati sau dusi cu vorba. Capricornii vor in aceasta perioada mai multa claritate, vor putere si vor sa faca alegeri care sa-i ajute sa se dezvolte armonios.

Zona muncii si a sanatatii primeste influxuri benefice, asa ca in aceasta luna Capricornii isi pot relaxa programul de lucru, se pot ingriji cu succes de sanatatea lor, au mai multa flexibilitate in a gasi si implementa solutii bune la locul de munca. Unii isi pot gasi un loc nou de munca sau se pot implica in noi proiecte.

Varsator (20 ianuarie – 19 februarie)

În această perioadă, bunătatea va fi realitatea ta de zi cu zi. Dacă nativii Varsator se afla într-o relație de lungă durată, se vor gândi intens la pasul următor. Aceștia sunt sfătuiți sa-l facă pentru că iunie și energia sa sunt ideale pentru astfel de propuneri, partenerul va fi, cel mai probabil, deschis la propunere. Daca sunt singuri, sa încerce să se intalneasca cu prieteni, sa mearga in cluburi sau alte zone de agrement, unde ar putea întâlni pe cineva.. Vărsătorul va fi fermecător și ceilalți vor observa, cu siguranță, destul de repede, acest aspect.

Astfel, iunie, va fi o perioadă profitabilă pentru Vărsători, sansele lor de a-si cunoaște partenerul fiind foarte ridicate in special datorita energiei lor pozitive manifestate in acest timp.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativii Pesti, luna iunie vine cu multa emotie, hipersenbilitate si nevoie de tandrete si iubire. Ei traiesc cu intensitate maxima fiecare sentiment, mai ales ca pentru unii revin pe tapet sentimente vechi, relatii amoroase neincheiate sau experiente nevindecate in acest sens. Apar pentru a fi intelese, clarificate, imbratisate asa cum au fost. Pestii se pot elibera acum de dureri numai de ei stiute, si pot sa-i ajute si pe altii sa se elibereze si sa se vindece.

Relatia cu copiii devine un subiect foarte prezent, de asemenea. Pestii isi pot da seama ca au fost sclavii unor dorinte sau ca au lasat sentimentele pentru copii ori pentru cineva drag sa-l controleze si sa le amorteasca propriile dorinte, idealuri, bucurii. Asa ca e un moment bun sa-si evalueze si reconfigureze atitudinea si abordarea.

Pentru nativii Pesti, in luna iunie este frumos energizata casa familiei si a caminului, a sufletului si a spatiului intim, asa ca in acest spatiu isi gasesc acum bucuria, confortul si siguranta. Multi din nativii Pesti se vor simti inspirati sa schimbe cate ceva prin casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *