Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Balanta, Scorpion si Sagetator

Prima lună a acestei veri vine la pachet cu o serie de aspecte astrale cu o puternica încărcatura energetica pentru majoritatea zodiilor.

Iunie va amplifica dorinta noastra de a acumula informații noi și de a trăi experiențe inedite, amplificate de influența Soarelui. Ne vom simti dezorientati si obositi asa ca aceasta luna va fi un moment bun pentru a pleca într-o vacanță în care sa ne incarcam bateriile si sa ne limpezim gândurile.

Pentru a trece mai usor peste aceasta perioada este recomandabil sa va comportati rational, realist si sa analizati in detaliu fiecare actiune importanta.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanta vor avea o luna cu adevarat benefica pe plan profesional. Ei se vor bucura de succes in special in plan juridic si educational. Pentru cei care vor sustine examene luna iunie va reprezenta o perioada cu multe satisfactii. De asemenea, in iunie nativii balanta vor putea calatori o perioada excelenta pentru calatorii sau pentru comunicare cu strainatatea.

Balantele vor inchide multe capitole in aceasta luna. Multe se schimba, se vindeca si se reconfigureaza in viata Balantelor, incepand cu aceasta luna, mai ales in ce priveste familia, trecutul si statutul profesional.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Familia este prioritatea principala a oricarei persoane și Scorpionul înțelege pe deplin acest lucru. Nativii Scorpion

Luna iunie din acest an va fi benefică pentru carieră. Acum este timpul să te concentrezi pe muncă din nou.

Unii Scorpioni se gandesc la un viitor diferit, la noi perspective, insa pentru a le putea accede, trebuie mai intai sa incheie cateva capitole din trecut. Ei vor trebui sa invete sa ierte, sa fie mai toleranti cu cei din jur, mai ales cu cei din familie.

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna Iunie va fi in general pozitiva pentru nativii Sagtatori, insa acestia vor trebui sa acorde atentie energiilor negative emanate de catre cei din jurul lor. Sagetatorii vor avea nevoie de un moment de introspectie, pentru a-si ordine in gânduri si a se echilibra emotional.

Scorpionii care isi vor canaliza energiile in mod constructiv vor fi capabili sa isi indeplineasca obiectivele stabilite. Cu toate acestea ei vor trebui sa fie foarte selectivi in alegerea obiectivelor, avand o energie scazuta in aceasta perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *