Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Rac, Leu si Fecioara

Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Rac, Leu si Fecioara

Prima lună a acestei veri vine la pachet cu o serie de aspecte astrale cu o puternica încărcatura energetica pentru majoritatea zodiilor.

Iunie va amplifica dorinta noastra de a acumula informații noi și de a trăi experiențe inedite, amplificate de influența Soarelui. Ne vom simti dezorientati si obositi asa ca aceasta luna va fi un moment bun pentru a pleca într-o vacanță în care sa ne incarcam bateriile si sa ne limpezim gândurile.

Pentru a trece mai usor peste aceasta perioada este recomandabil sa va comportati rational, realist si sa analizati in detaliu fiecare actiune importanta.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Pentru nativii Rac, ca si pentru Capricorni, aceasta luna este poate cea mai importanta din an, deoarece contine un potential imens de eliberare karmica si de vindecare sufleteasca.

Pentru aceștia luna iunie este o perioada buna pentru a iesi din parteneriatele toxice. Astfel, nativii Rac isi pot croi un drum nou, diferit, dupa ce si-a incheiat in prealabil relatiile anterioare toxice.

Cu toate acestea, Racii trebuie sa fie foarte atenți la ceea ce simt, la înțelegerile incheiate si la mesajele care vin spre ei. Astfel , daca vor fi foarte atenti, vor putea alege calea potrivita si vor selecta parteneriatele necesare nevoilor lor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru nativii Leu, luna iunie este o perioada propice pentru a intalni oameni interesanti, cu care vor putea socializa usor. De asemenea, pot avea acces in cercuri si proiecte care ii inspira si care reprezinta o sursa de invatare si distractie in acelasi timp.

Nativii Leu trebuie totusi sa evite aventurile amoroase, in caz contrar, daca vor amesteca dragostea cu prietenia pot ajunge in situatii delicate si pot fi dezamagiti in cele din urma.

Leii ar trebui sa-si schimbe stilul de viata, modul de lucru, si chiar si alimentatia, precum si orice obiceiuri care tin de o anumite igiena a vietii.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Pentru nativii Fecioara, luna Iunie va fi plina de sensibilitate, emotii puternice, sentimente contradictorii care pot deveni apasatoare.

Ei vor fi “bantuiti” de serie de sentimente vechi, experiente neincheiate corespunzator sau relatii amoroase care le-au lasat urme adanci. In acelasi timp insa, luna iunie poate reprezenta pentru nativii Fecioara o buna oportunitate de a-si clarifica anumite situatii sau imprejurari din trecut ramase nerezolvate, de intelege o data pentru totdeauna si a se elibera un tipar nefunctional.

Unii dintre nativii Fecioara se vor implica intr-un proiect nou, in special in domeniul profesional. Astfel, va fi o perioada buna pentru accederea la o functie noua, la un loc de munca, etc.

Din punct de vedere financiar, nativii Fecioara vor excela in luna iunie.No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment