Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Berbec, Taur si Gemeni

Horoscopul lunii iunie 2020 pentru nativii Berbec, Taur si Gemeni

Prima lună a acestei veri vine la pachet cu o serie de aspecte astrale cu o puternica încărcatura energetica pentru majoritatea zodiilor.

Iunie va amplifica dorinta noastra de a acumula informații noi și de a trăi experiențe inedite, amplificate de influența Soarelui. Ne vom simti dezorientati si obositi asa ca aceasta luna va fi un moment bun pentru a pleca într-o vacanță în care sa ne incarcam bateriile si sa ne limpezim gândurile.

Pentru a trece mai usor peste aceasta perioada este recomandabil sa va comportati rational, realist si sa analizati in detaliu fiecare actiune importanta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec – Impact Media

O luna importanta in care Berbecii trebuie sa isi schimbe perceptia legata de familie. Este o perioada in care se pot reactiva rani vechi, amintiri legate de mama sau de locuri natale, ori de identitatea construita in perioada copilariei.

De asemenea , in luna iunie sunt predispuși sa aibă probleme la locul de munca . Așa ca in acest moment cel mai potrivit pentru ei ar fi o vacanța

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taur – Impact Media

O luna in care nativii Taur sunt mai deschisi, mai dispusi sa-si exprime sentimentele si sa acorde o mai mare atentie dorintelor si placerilor personale.

Axa cunoasterii si a calatoriilor este puternic stimulata, iar nativii Taur sunt invitati sa renunte la niste convingeri, puncte de vedere si perceptii vechi si nefolositoare. Este de preferat ca nativii taur sa renunțe in aceasta perioada la lucrurile toxice și sa incerce sa descopere care este scopul lor in aceasta viata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni – Impact Media

Nativii gemeni  dispun de o dispozitie buna in general, de capacitatea de a vedea mai senin viata, de dorinta de a arata mai bine, de a fi mai amabili si ingaduitori. Farmecul personal sporeste, iar vitalitatea este buna, asa ca se pot ocupa si de programe terapeutice sau de diverse proceduri de infrumusetare.

Si in ceea ce priveste cariera, nativii gemeni vor beneficia de o energie pozitivă mult așteptată de natura a le influenta pozitiv cariera. Datorita tonusului de care dau dovada, vor depasi usor obstacolele intalnite, motiv pentru care, merită să se concentreze si mai mult activitatilor curente. Acecstia nu trebuie sa uita ca in spatele muncii asidue și a sârguinței se ascunde intotdeauna un succes.No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment